preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

Vijesti

"Pripremiti-skuhati-kušati" (3)

Autor: DANIJELA RIGER-KNEZ, 12. 11. 2020.

U trećoj zajedničkoj radionici školskoga projekta "Pripremiti, skuhati, kušati" sudjelovali su učenici 2.e razreda i njihov nastavnik Mirko Poljak,  Učenici su sa svojom profesoricom francuskoga jezika, Ecijom Borčić-Peruza, proučili porijeklo ovih tradicionalnih francuskih jela, naučili nazive i sastojke jela na francuskome jeziku: Soupe à l'oignon (juha od luka), Ratatouille (složenac od povrća), Pâté en croûte (pašteta u tijestu) i Meringue à la crème pâtissière (meringa sa slastičarskom kremom). Fotografije!




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju