preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

Vijesti

Sudjelovali smo u projektu „Male škole kuhanja" Udruge Zamisli

Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 5. 2012.

Kuharska edukacija i natjecanje za mlade osobe s invaliditetom održavalo se od 7. do 11. svibnja 2012. Na završno natjecanju izabran je pobjednik. „Masterchef" za mlade s invaliditetom održao se u petak 11. svibnja u Omladinskom hostelu Zadar. U edukaciji su sudjelovali učenici i profesori naše škole, koji su pokazali ne koje se načine može dekorirati svečani stol prije posluživanja jela.

Aktivnosti su dio projekta „Mala škola kuhanja" Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI" . Glavni cilj je potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještine kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima, a voditelj je profesionalni kuhar Vedran Habel.
S obzirom da za mlade osobe s invaliditetom nema mogućnosti redovnog kulinarskog obrazovanja, na ovaj način polaznici imaju priliku okušati se u profesionalnom pristupu kuharstvu uz profesionalno mentorstvo.Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

         




Vijesti

Sudjelovali smo u projektu „Male škole kuhanja" Udruge Zamisli

Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 5. 2012.

Kuharska edukacija i natjecanje za mlade osobe s invaliditetom održavalo se od 7. do 11. svibnja 2012. Na završno natjecanju izabran je pobjednik. „Masterchef" za mlade s invaliditetom održao se u petak 11. svibnja u Omladinskom hostelu Zadar. U edukaciji su sudjelovali učenici i profesori naše škole, koji su pokazali ne koje se načine može dekorirati svečani stol prije posluživanja jela.

Aktivnosti su dio projekta „Mala škola kuhanja" Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI" . Glavni cilj je potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještine kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima, a voditelj je profesionalni kuhar Vedran Habel.
S obzirom da za mlade osobe s invaliditetom nema mogućnosti redovnog kulinarskog obrazovanja, na ovaj način polaznici imaju priliku okušati se u profesionalnom pristupu kuharstvu uz profesionalno mentorstvo.Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

         




Vijesti

Sudjelovali smo u projektu „Male škole kuhanja" Udruge Zamisli

Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 5. 2012.

Kuharska edukacija i natjecanje za mlade osobe s invaliditetom održavalo se od 7. do 11. svibnja 2012. Na završno natjecanju izabran je pobjednik. „Masterchef" za mlade s invaliditetom održao se u petak 11. svibnja u Omladinskom hostelu Zadar. U edukaciji su sudjelovali učenici i profesori naše škole, koji su pokazali ne koje se načine može dekorirati svečani stol prije posluživanja jela.

Aktivnosti su dio projekta „Mala škola kuhanja" Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI" . Glavni cilj je potaknuti osobe s invaliditetom na samostalno kuhanje i omogućiti razvoj vještine kuhanja kod osoba s različitim oštećenjima, a voditelj je profesionalni kuhar Vedran Habel.
S obzirom da za mlade osobe s invaliditetom nema mogućnosti redovnog kulinarskog obrazovanja, na ovaj način polaznici imaju priliku okušati se u profesionalnom pristupu kuharstvu uz profesionalno mentorstvo.Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

         




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju