preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

 > NASLOVNICA
Vijesti

Regionalno natjecanje GASTRO 2018. - rezultati

Autor: DANIJELA RIGER-KNEZ, 19. 2. 2018.

Završilo je regionalno natjecanje Gastro 2018. kojemu je domaćin bila Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola. U Zadru smo ugostili učenike i profesore turističkih i ugostiteljskih škola iz Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Poslije dvodnevnog natjecanja, koje se odvijalo u osam disciplina, stručni žiri je donio konačnu odluku o tome koji učenici odlaze na državnu razinu natjecanja. Rezultati

Fotografije!

 

U disciplini Pripremanje menija 1. mjesto osvojio je Karlo Čudina iz Hotelijersko-turističke i ugstiteljske škole Zadar (mentor Mirko Poljak). 2. mjesto osvojio je Frane Milanović iz Srednje strukovne škole Blaž Jurjev Trogiranin iz Trogira, 3. mjesto Roko Bratim iz Privatne srednje škole Wallner, 4. je Roko Gazibara iz Turističko-ugostiteljske škole Split, a 5. je Keti Roso iz Srednje strukovne škole iz Makarske.

U disciplini Posluživanje menija 1. mjesto osvojio je Filip Bilić iz Turističko-ugostiteljske škole Split; 2. je Kristijan Volarević iz Srednje škole Metković; 3. je Milka Palada iz Srednje strukovne škole Blaž Jurjev Trogiranin; 4. mjesto osvojila je Matea Krnjača iz Srednje strukovne škole bana Josipa Jelačića iz Sinja, a 5. je Ivan Pupovac iz Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole Zadar (mentorica Zvjezdana Magaš).

U disciplini Pripremanje hladnog predjela na tanjuru najbolja je bila Klara Popović iz Srednje škole Metković; 2. mjesto je osvojila Patricija Barić iz Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole Zadar (mentor Josip Vrsaljko); 3. je Klara Nikolac iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Ploče; 4. je Karlo Brajković iz Turističko-ugostiteljske škole  Šibenik, a 5. je Tea Gojak iz Srednje strukovne škole Makarska.

U disciplini Pripremanje slatkog izloška na tanjuru na državnu razinu plasirale su se Antonija Matičević iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik s osvojenim prvim mjestom i Antonija Zdrilić iz Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole Zadar s osvojenim drugim mjestom (mentorica Kristina Lončar).

U disciplini Pripremanje barskih mješavina 1. mjesto osvojio je Andrej Kos iz Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole Zadar (mentorica Katarina Čučić); 2. je Ivana Bedalov iz Turističko-ugostiteljske škole Split; 3. je Matej Brnas iz Srednje škole Metković; 4. je Romano Jarak iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik; 5. je Valentino Kovačević iz Srednje strukovne škole Makarska.

U disciplini Poslovanje recepcije hotela 1. mjesto ja osvojila Paula Roman iz Turističko-ugostiteljske škole Šibenik; 2. mjesto osvojio je Amel Omerčahić iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik; 3. je Paško Vela iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Makarska.

U disciplini Poslovanje putničke agencije 1. mjesto je osvojio Petar Svilan iz Srednje strukovne škole Blaž Jurjev Trogiranin iz Trogira; 2. je Paola Herceg iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Makarska; 3. je Jelena Aničić iz Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole Zadar (mentorica Meri Mustač).

U disciplini Prezentacija turističkog mjesta – destinacije 1. mjesto je osvojila Antea Domljan iz Turističko-ugostiteljske škole Split; 2. je Monika Puljak iz Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Makarska; 3. je Deša Kelez iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu Zadar predstavljali su još Matea Vigan, koja je osvojila 6. mjesto u disciplini Prezentacija turističkog mjesta – destinacije (mentor Damir Meštrov) i Vito Sikirić s osvojenim 7. mjestom u disciplini Poslovanje recepcije hotela (mentorica Meri Mustač).

Učenicima i mentorima koji odlaze na državno natjecanje želimo puno uspjeha, a svim sudionicima da iz Zadra ponesu najljepše uspomene.
Novo u knjižnici!!!

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

 matura.hr.png

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Tražilica
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju