2022-11-15 15:31:39

Raise the Bar Youth ide dalje

Naš projekt Raise the Bar Youth ide dalje. Ovaj tjedan smo odslušali i treći modul na temu Rad u timu. Predavači su bili Zrinka Suk, predsjednica i koordinatorica udruge „Ocean znanja“ koja organizira edukacije i treninge za mlade i Marko Gajski, glavni kuhar restorana s Michelinovom zvjezdicom LD Korčula. Bilo je riječi o važnosti i oblicima timskog rada, organizaciji rada u timu te upravljanju vremenom. Učenici su razvili svijest o važnosti timskog rada te se upoznali sa načelima rada u timu. Koliko je važan timski rad za uspjeh restorana učenicima je „iz prve ruke“ objasnio jedan od najuspješnijih hrvatskih šefova Marko Gajski.
Stara mudra izreka kaže: „Ako želimo biti brži trčimo sami, ali ako želimo daleko stići, trčimo u timu.“


Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar