preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

Vijesti

Završen je projekt "Pripremiti-skuhati-kušati"

Autor: Danijela Riger-Knez, 18. 1. 2021.

Ovaj su projekt osmislili i ostvarili učenici u programu obrazovanja za kuhare i
slastičare, nastavnici kuharstva i slastičarstva i nastavnica francuskoga jezika.
Cilj ovog projekta je povezivanje usvojenih jezičnih elemenata francuskog
jezika tijekom pripreme francuskih tradicionalnih jela kroz tri radionice. Na
početku svake radionice nastavnici su dali učenicima zanimljive i korisne
podatke o načinu pripreme i o porijeklu jela koja će biti pripremljena. Tijekom
radionica učenici su napisali recepte, imenovali i opisali sve sastojke i način
pripreme na francuskom jeziku. Projekt je bio uspješan jer su mu dodani posebni sastojci: puno suradnje i zanosa te obilje dobrog raspoloženja i dobre volje.Više o projektu pročitajte na poveznici https://issuu.com/knjiznicazd/docs/_kolski_projekt_1_smanjen.




Vijesti

Završen je projekt "Pripremiti-skuhati-kušati"

Autor: Danijela Riger-Knez, 18. 1. 2021.

Ovaj su projekt osmislili i ostvarili učenici u programu obrazovanja za kuhare i
slastičare, nastavnici kuharstva i slastičarstva i nastavnica francuskoga jezika.
Cilj ovog projekta je povezivanje usvojenih jezičnih elemenata francuskog
jezika tijekom pripreme francuskih tradicionalnih jela kroz tri radionice. Na
početku svake radionice nastavnici su dali učenicima zanimljive i korisne
podatke o načinu pripreme i o porijeklu jela koja će biti pripremljena. Tijekom
radionica učenici su napisali recepte, imenovali i opisali sve sastojke i način
pripreme na francuskom jeziku. Projekt je bio uspješan jer su mu dodani posebni sastojci: puno suradnje i zanosa te obilje dobrog raspoloženja i dobre volje.Više o projektu pročitajte na poveznici https://issuu.com/knjiznicazd/docs/_kolski_projekt_1_smanjen.




Vijesti

Završen je projekt "Pripremiti-skuhati-kušati"

Autor: Danijela Riger-Knez, 18. 1. 2021.

Ovaj su projekt osmislili i ostvarili učenici u programu obrazovanja za kuhare i
slastičare, nastavnici kuharstva i slastičarstva i nastavnica francuskoga jezika.
Cilj ovog projekta je povezivanje usvojenih jezičnih elemenata francuskog
jezika tijekom pripreme francuskih tradicionalnih jela kroz tri radionice. Na
početku svake radionice nastavnici su dali učenicima zanimljive i korisne
podatke o načinu pripreme i o porijeklu jela koja će biti pripremljena. Tijekom
radionica učenici su napisali recepte, imenovali i opisali sve sastojke i način
pripreme na francuskom jeziku. Projekt je bio uspješan jer su mu dodani posebni sastojci: puno suradnje i zanosa te obilje dobrog raspoloženja i dobre volje.Više o projektu pročitajte na poveznici https://issuu.com/knjiznicazd/docs/_kolski_projekt_1_smanjen.




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju