preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

 > NASLOVNICA
Vijesti

Priprema sushija u školskom restoranu

Autor: DANIJELA RIGER-KNEZ, 4. 2. 2016.

U sklopu programa Tuna, Sushi & Wine Festivala 2016., koji se održava u Zadru od 3. do 7. veljače 2016. godine, japanski je masterchef Nakatsuji održao edukaciju pripreme tradicionalnih japanskih jela u školskom praktikumu.

Fotografije

Iz medija: eZadarZadarski list057info, Slobodna Dalmacija




Novo u knjižnici!!!

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

 matura.hr.png

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Tražilica
Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju