preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

Vijesti

Raise the Bar Youth ide dalje

Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 11. 2022.

Naš projekt Raise the Bar Youth ide dalje. Ovaj tjedan smo odslušali i treći modul na temu Rad u timu. Predavači su bili Zrinka Suk, predsjednica i koordinatorica udruge „Ocean znanja“ koja organizira edukacije i treninge za mlade i Marko Gajski, glavni kuhar restorana s Michelinovom zvjezdicom LD Korčula. Bilo je riječi o važnosti i oblicima timskog rada, organizaciji rada u timu te upravljanju vremenom. Učenici su razvili svijest o važnosti timskog rada te se upoznali sa načelima rada u timu. Koliko je važan timski rad za uspjeh restorana učenicima je „iz prve ruke“ objasnio jedan od najuspješnijih hrvatskih šefova Marko Gajski.
Stara mudra izreka kaže: „Ako želimo biti brži trčimo sami, ali ako želimo daleko stići, trčimo u timu.“




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju