preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

Vijesti

"Pripremiti-skuhati-kušati" (2)

Autor: Danijela Riger-Knez, 28. 10. 2020.

Nastavljen je školski projekt "Pripremiti-skuhati-kušati". Ovoga su puta učenici 3.d razreda s nastavnicom slastičarstva Kristinom Lončar pripremili dvije francuske slastice: " Clafoutis aux griottes" i " ;Cannelés bordelais". Ovim se projektom želi učenicima približiti francuski jezik okusima, nazivima i sastojcima tradicionalnih francuskih slanih i slatkih jela. Projekt je osmislila profesorica francuskoga jezika Ecija Borčić-Peruza. Fotografije!




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / www.ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju